Kokonaisvaltaista kauneudenhoitoa


Dali Silver Starin valikoimasta löydät kattavan tarjonnan erilaisia kauneudenhoitopalveluita. Tarvitsetpa sitten kasvohoitoa, jalkahoitoa, käsihoitoa, vartalohoitoa, karvanpoistoa lankaamalla tai sokeroinnilla, ripsipidennyksiä tai kestotaivutusta, jotain virkistävää, puhdistavaa, rentouttavaa tai kosteuttavaa hoitoa, me palvelemme sinua ammattitaidolla. Ja jos hinnastostamme ei löydy juuri sitä mitä haet, ota yhteyttä ja räätälöidään yhdessä tarpeitasi vastaava paketti.

Tiesithän, että sinulla on aina mahdollisuus saada maksuton konsultointi, kun kartoitetaan sinulle tai lahjan saajalle sopivinta palvelua. - Dalin tiimi

Kasvohoitovalikoimamme sisältää perinteisten käsin tehtävien puhdistavien, kosteuttavien, rauhoitatvien ja kiinteyttävien kasvohoitojen lisäksi myös kattavan valikoiman erilaisia laitehoitoja.

Laitehoitojen aatelia edustaa markkinoiden laadukkain RF- eli radiofrekvenssilaite, joka kantaa Suomessa nimeä "Dali Silver Star" hoitolamme mukaisesti. Kyseisiä hoitoja saatkin ainoastaan meillä tai valikoidusti yhteistyökumppaneillamme. Lisää laitteesta voit lukea välilehdeltä Silver Star-laitehoidot. Jos asut Hämeenlinnan ulkopuolella ja olet kiinnostunut hoidosta omalla paikkakunnallasi, ota yhteyttä, niin kartoitamme lähimmän mahdollisen toimipisteen hoidon toteuttamiselle.  

Muut laitehoidot

Timanttihionta- Tehokas ihoa puhdistava, kirkastava ja juonteita tasoittava kuorinta.
Ultraäänipuhdistus- Hellävarainen syväpuhdistava, talia liottava ja ihon omia toimintoja aktivoiva kuorinta.
Ultraääni-imeytys hoito- Ihoa syväkosteuttava ja tehoaineita imeyttävä hoito. Hoito mahdollista tehdä myös silmänympärysiholle.

Parhaimmat hoitotulokset näillä laitteilla saadaan aikaan sarjahoidoilla.
Sarjahoidot 3-6 krt. Sarjahoidot - 10%

Laitehoidot eivät sovellu, jos hoidettavalla on:

  • Sydämentahdistin
  • Syöpä
  • Haava, virukset, infektio- tai tulehdus hoidettavalla alueella
  • Kilpirauhasen toimintahäiriö
  • Roaccutan tai antibioottikuuri meneillään
  • Kasvojen alueen täyteaineita
  • Jos asiakas on raskaana


Lisää sisältöä tulossa...