Kosmetologi Hämeenlinna
Kosmetologi Hämeenlinna

Kokonaisvaltaista kauneudenhoitoa


Dali Silver Starin valikoimasta löydät kattavan tarjonnan erilaisia kauneudenhoitopalveluita. Tarvitsetpa sitten kasvohoitoa, jalkahoitoa, käsihoitoa, vartalohoitoa, karvanpoistoa lankaamalla tai sokeroinnilla, ripsipidennyksiä tai kestotaivutusta, jotain virkistävää, puhdistavaa, rentouttavaa tai kosteuttavaa hoitoa, me palvelemme sinua ammattitaidolla. Ja jos hinnastostamme ei löydy juuri sitä mitä haet, ota yhteyttä ja räätälöidään yhdessä tarpeitasi vastaava paketti.

Tiesithän, että sinulla on aina mahdollisuus saada maksuton konsultointi, kun kartoitetaan sinulle tai lahjan saajalle sopivinta palvelua.

Kasvohoitovalikoimamme sisältää perinteisten käsin tehtävien puhdistavien, kosteuttavien, rauhoittavien ja kiinteyttävien kasvohoitojen lisäksi myös kattavan valikoiman erilaisia laitehoitoja.

Laitehoitojen aatelia edustaa markkinoiden laadukkain RF- eli radiofrekvenssilaite, joka kantaa Suomessa nimeä "Dali Silver Star" hoitolamme mukaisesti. Kyseisiä hoitoja saatkin ainoastaan meillä tai valikoidusti yhteistyökumppaneillamme. Lisää laitteesta voit lukea välilehdeltä Silver Star-laitehoidot. Jos asut Hämeenlinnan ulkopuolella ja olet kiinnostunut hoidosta omalla paikkakunnallasi, ota yhteyttä, niin kartoitamme lähimmän mahdollisen toimipisteen hoidon toteuttamiselle.  

Muut laitehoidot

Timanttihionta- Tehokas ihoa puhdistava, kirkastava ja juonteita tasoittava kuorinta.

Parhaimmat hoitotulokset laitteilla saadaan aikaan sarjahoidoilla.
Sarjahoidot 3-6 krt. Sarjahoidot -10%

Laitehoidot eivät sovellu, jos hoidettavalla on:

  • Sydämentahdistin
  • Syöpä
  • Haava, virukset, infektio- tai tulehdus hoidettavalla alueella
  • Kilpirauhasen toimintahäiriö
  • Roaccutan tai antibioottikuuri meneillään
  • Kasvojen alueen täyteaineita
  • Jos asiakas on raskaana