Bloggaaja esittäytyy

30.10.2020

Ihanaa, kun olet löytänyt tiesi Dali - Kaikki kauneudesta -blogin pariin!
Blogi on uusi juttu Dalin toiminnassa monen muun huikean uudistuksen ohella, joita äärimmäisen poikkeuksellinen vuosi 2020 on tuonut tullessaan. Ja minä, tämän blogin pääasiallinen kirjoittaja, olen myös "uusi juttu" Dalin tiimissä, joten esittelyt lienevät paikallaan.


Kuka minä olen?

Minua kutsutaan nimellä Mira-Elise ja kokemusta kauneudenhoidon parista ammatillisesti minulla on jo 20 vuoden verran. Noista vuosista toimin 17 vuoden ajan yksityisessä kosmetologikoulussa opetustehtävissä ja toiminnan kehittäjänä. Olin itse 17-vuotias, kun saavuin Lahteen ja opiskelemaan tuohon kyseiseen oppilaitokseen,

Etelä-Suomen Kosmetologikouluun. Parisen vuotta sitten eteeni tuli tilaisuus, joka mahdollisti omien siipieni kokeilun yksityisenä kauneudenhoitoyrittäjänä ja päätin hypätä niihin saappaisiin, joihin lukuisat vuodet olin oppilaitani kannustanut. Ja se kannatti! Nyt minulla on Lahdessa oma pieni kauneushoitola Karjalankadulla, HELEÄ by Bella Artista.

Suutari pysyköön lestissään. Tai sitten ei.

Vahvasti visuaalisena ihmisenä en kyllä ole pystynyt pysymään "lestissäni".
Vaikka oman hoitolan perustamisen jälkeen asiakkaita hoitotyössä on riittänyt mukavasti, on kaiken aikaa tuntunut siltä, että jollain tapaa haluan päästä toteuttamaan myös visuaalista puoltani enemmän.

Monen tuttavan ja ystävän kanssa keskustellessa huomasin pian jakavani ideoita yritysten nimeksi, sloganiksi, logoksi, mainontaan ja teinpähän parit verkkosivutkin yllättäen. Pian yksi suositteli apuani toiselle, kolmas neljännelle jne.
Siitä hiljalleen iti ajatus laajemmastikin tuottaa sisältöä pienyrityksille työkseni.

Vuoden 2020 poikkeusoloissa ja sosiaalisen median yhteyksien kautta "törmäsin" ihanaan ja energiseen Daliaan, joka etsi apuja oman yrityksensä kehittämiseen ja...tadaa!...tässä sitä nyt ollaan, osana Dali Silver Starin matkaa kohti kauneutta ja hyvinvointia.

Olen siis pitkältikin vastuussa mm. näiden kotisivujen ja verkkokaupan sisällöstä sekä toimivuudesta. Otan ilolla mieleen risut ja ruusut. Tosiaan "ilolla" myös risut, sillä niistä on lopulta helpompi rakentaa kuin ruusuista. Mutta toki ruusut ovat kauniita ja hyväksi mielelle. ;)


Risuista on helpompi rakentaa kuin ruusuista,
mutta ruusut ovat kauniita ja hyväksi mielelle.

Pyrin kirjoittamaan tähän blogiin kuukausittain ajatuksia ja ajankohtaisia asioita kauneudesta, sen hoidosta, siihen liittyvistä tuotteista ja palveluista, hyvinvoinnista, tasapainosta jne. Ideat aiheiksi myös teiltä lukijoilta ovat enemmän kuin tervetulleita, joten otan niitä todella mielelläni vastaan. Voit jättää aiheidean kommenttina blogiin, yhteydenottolomakkeen kautta tai laittaa suoraan minulle sähköpostilla koti.riimii@gmail.com.

Tervetuloa matkaan mukaan, katsotaan mihin hyvät tuulet meitä puhaltavat!