Katse kohti kesää!

03.05.2021

Talvi on hyvää vauhtia väistymässä taakse ja mieli suunnittelee toiveikkaana tulevaa kesää.
- Varovaisia ajatuksia ystävien tapaamisesta ja iloa pitkään kaivatusta yhdessäolosta, ah miten ihanaa!

Ja sitten -- apua! Iho tuntuu yhtä väsyneeltä talven tuiverrukseen kuin mieli väsyneeltä eristäytymiseen.
Toivo ja kesän odotus piristää mieltä ja pirteämpi mieli näkyy ihossa. Tämä kombo toimii myös toisin päin:

virkeä ja pehmeä tunne iholla piristää mieltä

Mutta kuinka ihon saa virkistymään?


Kevät on kohtalaisen haastavaa aikaa iholle, sillä samaan aikaan iho tarvitsee puhdistusta, kosteutusta ja suojaa. Pitkän talven viimat eivät hellitä vielä keväällä ja iho voi tuntua entistä kiristävämmältä, kun vielä ulkoisiin tekijöihin lisätään katupöly ja aurinko, sekä meidän aikamme "vitsaus" - kasvomaskit, voi tilanne tuntua tuskaiselta.

Mistä apua?

Kevät on ehdottomasti yksi niistä ajoista, jolloin on syytä kääntyä kosmetologin puoleen ja nauttia perusteellisesta kasvohoidosta syväpuhdistuksineen ja tehokosteutuksineen. Mutta pävittäiset rutiinit ovat ihonhoidon perusta ja niiden täytyy olla kunnossa.

Listasin muun henkilökunnan kanssa teille huippusetin DSM Mon Platin-tuotteista kotikäyttöön,
joilla saat helposti hoidettua kaiken vaadittavan kevätihon hoidossa:

1. PUHDISTUS
Oikeanlaiset puhdistustuotteet näyttelevät tärkeää osaa ihonhoidossa ja siihen suosittelemme kolmen tuotteen yhdistelmää:
- Puhdistusgeeli : Tämä geelimäinen putsari on erittäin riittoisa, puhdistaa lian ja meikin tehokkaasti. Iho jää todella puhtaan tuntuiseksi, muttei kiristävän kuivaksi. Geeli syväpuhdistaa ja ehkäisee tehokkaasti epäpuhtauksia.
- Kasvovesi : Suosittelemme kevääksi käyttöön kasvoveden, joka on tarkoitettu normaalista kuivalle iholle. Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, rauhoittaa mm. tuulen ärsyttämää ihoa, kosteuttaa  ja valmistelee ihon vastaanottamaan hoitotuotteita.
Vinkki: voit laittaa kasvovettä useammankin kerroksen ja jättää ihon pinnan hiukan kosteaksi, jolloin hoitotuotteet yleensä levittyvät ja imeytyvät nopeammin.

- Entsymaattinen kuorintanaamio : Entsyymikuorinta on rakeeton kuorinta, joka "liottaa" kuollutta ihoa ja syväpuhdistaa ns. saippuoiden talia, jolloin ihon luonnollinen puhdistuminen ja uusiutuminen on tehokkaampaa, eikä iho tunnu niin kuivalta kuin joidenkin rakeellisten kuorintojen jälkeen. Voit käyttää tuotetta esim. kerran viikossa tai 2-3 kertaa kuussa ihosi vaatimusten mukaan.
Tässä ihana asiakaspalaute kyseisestä tuotteesta:

Tehtyäni kuorinnan, olen saanut ystäviltä palautetta, että ihoni näyttää kuulaalta ja hehkeältä.  - Tuula

2. KOSTEUTUS JA SUOJAUS
Nämä kaksi asiaa käsittelen samassa, koska DSM Mon Platin-tuotteista löytyy mitä oivallisimmat tuotteet, joilla nämä molemmat asiat hoituvat:
- Kosteuttava porkkanavoide : Tuote sisältää runsaan määrän Kuolleenmeren mineraaleja, siinä on A-, E-, C-, B1- ja B2-vitamiineja sekä tietenkin porkkanaöljyä. Tämä tehokosteuttaja on helposti levittyvä ja imeytyvä ja antaa hyvän päivittäisen suojan ympäristön ärsykkeille ja UV-valolle. Muistathan, että runsas suorassa auringonpaisteessa oleilu (esim. rannalla) vaatii aina erillisen aurinkosuojavoiteen.
- Hunajavoide : Jos ihosi on erityisen kuiva, voit iltaisin käyttää hunajavoidetta, joka on koostumukseltaan hiukan porkkanavoidetta paksumpi. Se tuntuu iholle levitettäessä ihanan viileältä ja täyteläiseltä, jolloin sen myös rauhoittaa ihoa tehokkaasti.


3. VARTALO
Koko pitkän talven vartalon iho on ollut piilossa kylmältä mahdollisimman laajalta alalta ja luultavimmin useamman vaatekerroksen alla. On sanomattakin selvää, että myös vartalon iho kuivuu ja vaatii erityishuomiota ennen alkavaa kesää. Vartalon päivittäisen pesun lisäksi on hyvä kuoria ihoa aika ajoin ja kosteuttaa säännöllisesti. Voit kuoria ihoa kuivaharjaamalla, mutta myös erilaisilla kuorintatuotteilla, joissa on myös ihoa hoitavia ainesosia mukana. Kuorinnan jälkeen iho huuhdellaan, taputellaan kuivaksi ja levitetään vartalovoide tai -voi tehokkaasti hieroen.

Dalin tiimin suosikkituotteet vartalon ihonhoitoon ovat Aromaattiset vartalotuotteet, joista löytyy kaksi ihanaa tuoksumaailmaa:
- Hedelmäinen
- Kukkainen

ps. näistä vartalotuotteista on settitarjous 9.5. saakka, jos vaikka äidille olet lahjaa vailla. ;)

Muista:

Terve ja hoidettu iho on paras suoja sinun ja ulkomaailman välillä.