Tämä on sinulle

01.09.2021

Hei asiakkaat,

Tämä on kirjoitettu sinulle ja kaikille teille asiakkaillemme, koska:
meitä ei olisi ilman teitä.


Me, koko Dalin tiimi, olemme todella kiitollisia kaikille teille ihanille asiakkaillemme, jotka olette uskollisesti käyneet meillä vaikeista ajoista huolimatta ja olette osaltanne kantaneet myös huolta jaksamisestamme.

Viimeistään meneillään oleva pandemia-aika on opettanut, ettei mikään maailmassa ole itsestäänselvää. Me Dalissa olemme erittäin kiitollisia, että olemme voineet jatkaa työmme tekemistä poikkeusolojenkin aikana jokseenkin normaalisti.

Kuten hyvin tiedämme, kaikilla aloilla tähän ei ole ollut mahdollisuutta, ei aina edes meidän alallamme. Suuren suuret sympatiat kaikkia teitä kohtaan, joille tämä aika on ollut työn osalta haastavaa. Onhan se toki ollut haastavaa meillekin, mutta olemme selvinneet aina tähänkin saakka - kiitos teidän, asiakkaidemme.

Asiakkaidemme hyvinvointi on ollut meille aina tärkeää.

Usein unohtuu, kuinka tärkeää kauneudenhoito on myös mielenterveyden kannalta, se ei ole vain ulkoista kaunistautumista. Esimerkiksi hyvinvoiva iho ja vastaleikatut hiukset tuovat mielihyvää, joka piristää koko olemusta sisintä myöden. Tätä ei sovi vähätellä ja onkin upeaa, että olemme voineet palvella teitä normaalisti ja osaltamme piristää teidän arkeanne.

Olemme kehittäneet toimintaamme jatkuvasti, koska haluamme tarjota teille entistä laadukkaamman asiakaskokemuksen. Osaksi teemme sen ammattiylpeydestä, mutta suurelta osin silkasta kiitollisuudesta teille.

Tyytyväinen asiakas on meille tärkeä ja siihen tähtäämme jatkossakin, entistä monipuolisemmin.

Nähdään Dalissa!

: Dalin tiimi