Lahjakortit

Lahjakortti on mainio lahja silloin, kun haluat antaa lahjan saajalle aikaa itselle, hyvää oloa ja valinnan vapautta!
Voit valita kortille jonkin nimenomaisen palvelun tai summan. Palvelut toteutetaan Dali Silver Star-liikeessämme ja summalle valitut lahjakortit on mahdollista käyttää myös verkkokaupan puolella.

Lahjakortti voidaan toimittaa halutessasi sähköpostilla. Voit tulostaa sen tai välittää sähköisenä
lahjan saajalle, jolloin lahjakortin voi käyttää myös näyttämällä sen älylaitteelta maksun yhteydessä.

Valitessasi toimitustavaksi postituksen, voit ilmoittaa toimitusosoitteeksi myös vastaanottajan osoitteen tilauksesi "lisätietoja" - kohdassa. Lahjakortteja ei voi vaihtaa rahaksi, eikä niihin voi yhdistää kampanjahintoja,
ellei toisin mainita.  Lahjakortit ovat voimassa 6 kuukautta ostohetkestä.

RF-Radioaaltohoito/2 hoitokertaa

Tämä ainutlaatuinen erikoistarjous sisältää • konsultaatiokäynnin RF-hoitoon • 2 kertaa RF-hoito halutulle ihoalueelle (esim. kasvot tai kaula) Radiofrekvenssihoidon vaikutukset ovat hämmästyttävän tehokkaat. Sillä voidaan madaltaa juonteita, vaalentaa pigmenttimuutoksia ja vaikuttaa akneen tai aknearpiin. Vaikutuksia voidaan nähdä jo yhdellä hoitokerralla, joka toistettuna pidentää hoidon vaikutusta.  

405,00 €

Lahjakortti summalle

Lahjakortti summalle on valintasi silloin, kun et osaa päättää antaisitko lahjaksi jonkin tietyn palvelun vai tuotteen tai et vain osaa päättää mikä ihanista palveluista olisi se paras vaihtoehto. Jos valmiista summista ei löydy sopivaa vaihtoehtoa voit myös koota oman vaihtoehdon valitsemalla ostoskoriin useamman summan ja tilauksen lisätiedoissa voit kertoa haluatko ne yhdistettäväksi samalla lahjakortille. Voi esim. ostaa summat 50 € + 10 € + 5 €, jotka voidaan toiveesi mukaan yhdistää yhdeksi 65 € - lahjakortiksi. Lahjakortti on voimassa 6 kuukautta ostohetkestä, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi.

Alkaen 5,00 €

Äijäpaketti

Paras lahja joka äijälle, herralle, isälle, papalle tai kelle vain mielestään äijäpalveluita tarvitsevalle! Dalin perinteinen Äijäpaketti sisältää: hiusten leikkauksen jalkahoidon, kesto 60 min Jalkahoito: Jalkakylpy, huolellinen kynsinauhojen hoito ja kynsien leikkaus, kovettumien poisto ja hieronta. Palvelut toteutetaan Dali Silver Star-hoitolassa. Lahjakortti voidaan toimittaa sähköpostilla tai postitse ja sen voi myös noutaa liikeestämme. Mikäli haluat sen toimitettavan suoraan lahjan saajalle, kerro tilauksen yhteydessä lisätietona toimitusosoite mikäli se on eri kuin tilaajan osoite. Lahjakortti voimassa 6 kuukautta ostohetkestä alkaen. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

80,00 €

Kourahoito äijille

"Käsi on instrumenttien instrumentti" - Aristoteles Tämä toteamus pitää paikkansa, soitetaan niillä sitten bassoa, väännetään jakoavainta, selaillaan asiakirjoja, imuroidaan tai vaikka pidetään toista kädestä. Ja se mikä aivan varmasti pitää paikkansa, niin kädetkin kaipaavat hoitoa. Ehkä sinulla on mielessäsi joku, jolle haluaisit antaa lahjaksi kourahoidon (vältämme tässä yhteydessä sanaa "manikyyri"). Tämä hoito sisältää: Käsikylvyn Kuorinnan Kynsien ja kynsinauhojen huollon Kouranaamion tai -hieronnan asiakkaan toiveiden mukaan Kesto n. 30 min Palvelut toteutetaan Dali Silver Star-hoitolassa. Lahjakortti voidaan toimittaa sähköpostilla tai postitse ja sen voi myös noutaa liikeestämme. Mikäli haluat sen toimitettavan suoraan lahjan saajalle, kerro tilauksen yhteydessä lisätietona toimitusosoite mikäli se on eri kuin tilaajan osoite. Lahjakortti voimassa 6 kuukautta ostohetkestä alkaen. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

35,00 €