Teepuuöljy jalkavoide

Voide kuivalle ja halkeilleelle jalkapohjan iholle.

Tehokkaasti kosteuttava jalkavoide, joka välittömästi helpottaa kuivuuden tunnetta herkällä jalkapohjan iholla ja on kehitetty auttamaan halkeilleen ihon hoidossa. Sisältää mm. teepuuöljyä, vitamiineja (A, B5 ja C) ja Kuolleenmeren mineraaleja. Säännöllisesti käytettynä auttaa pitämään kuivemmankin jalkapohjan ihon silkkisen pehmeänä.

Voide auttaa poistamaan "kuollutta" ihosolukkoa kantapäistä, eikä raspaamista tarvita. Nykysuositus on, ettei kantapäitä raspata tai käsitellä terävillä veitsillä tms. kotioloissa, vaan niiden pehmeydestä holehditaan rasvaamalla.

Vinkki / Jalkojen tehohoito kotona:

  1. Kylvetä jalat lämpimässä kylpysuolakylvyssä n. 5-15 min.

  2. Kuori jalkaterien iho kuorintatuotteella n. 3-5 min/jalkaterä.
   Hiero kuorintaa kevyesti koko jalkateriin ja erityisen huolellisesti kantapäihin sekä isovarpaan ja pikkuvarpaan alueen ulkosyrjiin.
   (ks. kuva) ja/tai muihin kohtiin, joihin sinulla on tapana muodostua kovettumaa. Kuvan kohdat ovat normaalit jalan painopisteet seistessä ja joihin näin ollen kovettumaa useimmiten syntyy.
  3. Levitä valitsemasi jalkavoide molempiin jalkateriin. Voit tehdä supertehokkaan naamion voiteesta levittämällä sitä hiukan normaalia enemmän, laittamalla päälle puhtaat puuvillasukat, niiden pälle pienet muovipussit ja lopuksi esim. villasukat, paksu pyyhe tai lämmin peitto jaloille. Pidä "kääreitä" n. 20 min, jonka jälkeen voit poistaa ne ja hieroa loput voiteet ihoon tai poistaa halutessasi imeytymättömän voiteen esim. kasvopaperilla.

Ja muistathan aina olla varovainen jalkaterien rasvauksen jälkeen, ettet liukastu. Päivittäinen rasvaus kannattaakin tehdä juuri ennen nukkumaanmenoa.

Tuotekoko 100 ml

17,00 €