Dali Silver Star - laitehoidot

Dali SILVER STAR- laite on edistynein ja tehokkain malli Suomessa olevista ihon omaa kollageenia vahvistavista laitteista. Kyseisiä laitehoitoja on saatavilla vain Dali Silver Star-hoitolassa Hämeenlinnassa.
Laitteella on ISO- ja CE-sertifikaatit.

Dali Silver Star hoitolaite on uuden sukupolven RF-, eli radiofrekvenssilaite
Dali Silver Star hoitolaite on uuden sukupolven RF-, eli radiofrekvenssilaite

Dali Silver Star-hoitolaitteen maahantuonti on yksinoikeudella la Dali Oy:llä. Laite on rekisteröity hoitolamme nimellä korostamaan sen ainutlaatuisuutta, sillä se on huomattavasti tehokkaampi muihin Suomessa markkinoilla oleviin ja yleisesti käytettäviin radioaalloilla toimiviin ihonhoitolaitteissiin. Dali Silver Star-laite on uuden sukupolven
RF-, eli radiofrekvenssilaite.

Yleisemmin käytössä olevalla RF-tekniikalla tehdyt hoidot ovat varsin tehottomia verrattaen Dali Silver Star-radioaaltolaitteen tehoon.
Asiakas säästää aikaa ja rahaa, koska jo yksi hoitokerta antaa näkyviä tuloksia. Ennen- ja jälkeenkuvista näet huikeat tulokset.

Tuloksia näkyy todellakin jo heti ensimmäisen hoidon jälkeen,
mutta n. 2-4 viikon kuluttua hoidosta alkaa muodostua uutta ja vahvempaa kollageenia, joten vaikutukset ovat pitkäaikaisia ja niitä on verrattukin jopa plastiikkakirurgian toimenpiteiden tuloksiin. Vaikean ongelmaihon hoidossa voidaan ottaa sarjana 2-3 hoitokertaa, joka sekin on murto-osa aiempaan tekniikkaan verrattuna.

Vaikutukset ovat pitkäaikaisia ja niitä on verrattu jopa plastiikkakirurgian toimenpiteiden tuloksiin.

Miksi niin ainutlaatuinen?

Dali Silver Star-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää kaikkia hoitoalueen ihokerroksia ja lisää siten ihon kollageenin muodostumista. Kuten tiedettyä, tämä on ihon kiinteyden perusta.

Hoito kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja, solukalvon läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö puolestaan parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat paremmin kudoksista. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho.

Kun iho "kutistuu" ja kiinteytyy ihon pienet rypyt ja poimut häviävät -ilman kirurgista toimenpidettä! Hoito avaa sähkön avulla solukalvoon aukkoja, joista vaikuttavia aineita saadaan imeytymään ihoon. Näin saamme soluväleihin aikaan hetkellisesti kanavia, joiden kautta pystymme imeyttämään juuri niitä tehoaineita mitä iho tarvitsee. Useat laatu- ja turvallisuus sertifikaatit, sekä tiedemiesten luomat hoito-ohjeet puhuvat puolestaan.

Laitetta kehitetään jatkuvasti ja maahantuomamme laite on uusin, tehokkain ja turvallisin hoitomuoto, jota käytetään myös edistyneillä lääkäriasemilla ja kauneusklinikoilla.

Solmitut kansainväliset sopimukset, niihin liittyvät rajoitteet ja määräykset edellyttävät, että jokaiselle laitteen käyttäjälle annetaan riittävän laajat tiedot ja koulutus.

Kenelle hoito sopii?

Hoito on täysin turvallinen ja oireeton ja siitä hyötyy käytännössä kaikki ihotyypit. Se voi auttaa monissa erilaisissa ihon ongelmissa, kuten:

 • ihon velttous
 • rypyt
 • akne
 • venymä- tai leikkausarvet
 • silmäpussit
 • isot huokoset
 • couperosa
 • kaksoisleuka
 • laajentuneet ihohuokoset
 • ihon sameus
 • tummat silmänaluset
 • selluliitti
 • ekseema

Jo yhdellä hoidolla saa erittäin näkyviä tuloksia aikaan tai sarjahoitona 2-3 kertaa vaativan ongelmaihon hoitamiseen. 

Ensimmäinen ja maksuton käynti on konsultaatiokäynti, joka voi olla askel toiveesi toteuttamiseen. Ennen hoidon aloittamista asiakas täyttää hoitolomakkeen, hoitoalue kuvataan, sitten varataan aika varsinaiselle hoitokäynnille tai aloitetaan hoito heti konsultaation jälkeen, jos mahdollista. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, ihon desinfioinnin ja ongelma-alueiden mukaisesti valitun hoito-ohjelman. Käytettävät hoitopäät ovat kertakäyttöisiä, koska hygieniasta ei tingitä.

Asiakaspalautteita Dali Silver Star-laitehoidosta

"Olen käynyt 2 kertaa Dali SILVER STAR kasvohoidossa ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Se ylitti odotukset. Aion mennä vielä uudestaan. Suosittelen lämpimästi. "

Riitta


"Nyt voin lämpimästi suositella kavereille ja tutuille Dali Silver Star- hoitoa, koska näen muutoksen tapahtuneen kasvoillani! Huulessa oleva mustikkaluomi, jonka vuoksi olen käynyt lääkärissä, on pienentynyt tämän hoidon ansiosta. Huulipuna ei enää karkaa ryppyjen kautta ja myös silmänrajaukset pysyvät siistinä. Kaverit ovat huomauttaneet muutoksista tietämättä, että olen hoitoja ottanut"

Tyytyväinen asiakas